dimecres, 25 de setembre del 2013

Treballem els continguts del tema 1...

   En aquest tema anem a preparar entre tots un power point amb els continguts. Ho farem en  grups de dos alumnes. Cada grup ha de preparar un power point, que continga entre 4 i 6 diapositives, d'una part del tema. Jo us assignaré a cada grup la part que heu d'elaborar. Gran part de la feina la fareu a classe, però igual fa falta que algun dia treballeu a casa. Per poder fer el power point teniu que consultar els llibres de classe i també les pàgines web que jo us indicarè en aquest blog. Una volta preparat el power point, el pujareu al slideshare i d'alli al vostre blog (açò ja us explicaré, en classe, com es fa). Tot tindrà unes dates d'entrega que heu de respectar.
   Els grups de treball són:
  1. Carles Gascó-Iris Vargas
  2. Alicia Escrivà-Fernando Nicolàs
  3. Carlos Ribes-Coral Claver
  4. Miquel March-Marc Lledó
  5. Roberto Brines-Águeda Calatayud
  6. Vicent Galan-Marc Boscà
  7. Andrea Honrubia-Natan Gay
  8. Ernest Escrivà-Maria Beltràn
  9. Iris Fons-Elia Nicolàs
La feina que cada grup ha de fer és: 
  1. Els éssers vius i les funcions vitals.
  2. La composició química dels éssers vius.
  3. Coneixement històric de la cèl·lula. La teoría cel·lular. Mida forma i estructura de les cèl·lules.
  4. La cèl·lula procariota.
  5. La cèl·lula eucariota. Cèl·lules animals i vegetals.
  6. La nutrició cel·lular. Concepte de catabolisme i anabolisme. Nutrició autótrofa y heterótrofa.
  7. La fotosíntesi en les cèl·lules.
  8. La respiració cel·lular.
  9. La reproducció cel·lular. Tipus de divisió cel·lular, material genètic i mitosi.
   Cada grup de treball ha de fer una presentació en classe , als demés companys, del seu power point. Tots els power points, els reunirem en un i el penjaré al blog general de la assignatura.
   El dia que feu la presentació en classe, m'entregareu 5 activitats relacionades amb el que heu explicat. Aquestes activitats estarán proposades i resoltes per vosaltres, i jo les penjaré al blog general (sense resoldre) per a que els vostres companys les facen i entreguen.
   Podeu consultar en aquesta font d'informació per a saber més sobre les funcions vitals ( Funcions vitals).
   Consulteu la viquipèdia per a obtindre información general, i en altres pàgines web que aneu trobant vosaltres mateix. En clase teniu llibres de text per poder consultar.
   El dimarts 1 d'Octubre, hauria d'estar el power point fet, eixe dia el pujareu al vostre blog en classe. Les presentacions començaràn el dimarts 2 d'Octubre amb els grups 1,2,3. El divendres 4 d'Octubre presentaran els grups 4,5,6. Finalment el dimarts 8 d'Octubre, presentaran el grups 7,8,9.
   El divendres 11 d'Octubre repasareu i fareu activitats que penjareu al blog, i el dimarts 15 d'Octubre faren el control del tema.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada