divendres, 25 d’octubre del 2013

COMENCEM A TREBALLAR EL TEMA 2: LA NUTRICIÓ EN ELS ÉSSERS VIUS

En aquest tema anem a preparar de nou, entre tots, un power point amb els continguts. Ho farem en  grups de dos alumnes. Cada grup ha de preparar un power point, que continga entre 4 i 6 diapositives, d'una part del tema. Jo us assignaré a cada grup la part que heu d'elaborar. Gran part de la feina la fareu a classe, però igual fa falta que algun dia treballeu a casa. Per poder fer el power point teniu que consultar els llibres de classe i també les pàgines web que jo us indicarè en aquest blog. Una volta preparat el power point, el pujareu al slideshare i d'alli al vostre blog (açò ja us explicaré, en classe, com es fa). Tot tindrà unes dates d'entrega que heu de respectar.
   Els grups de treball són:
  1. Carlos Ribes-Iris Vargas
  2. Alicia Escrivà-Fernando Nicolàs
  3. Carles Gascò-Coral Claver
  4. Miquel March-Elia Nicolàs
  5. Roberto Brines-Águeda Calatayud
  6. Vicent Galan-Marc Boscà
  7. Andrea Honrubia-Marc Lledó
  8. Ernest Escrivà-Maria Beltràn
  9. Iris Fons-Natan Gay
La feina que cada grup ha de fer és: 
  1. La funció de nutrició: procesos implicats en la nutrició en els animals i en les plantes.
  2. El procés de digestió en animals: fases generals de la digestió, tipus d'aparells digestius.
  3. El procés digestiu en els invertebrats (esponges, celenterats, mol·luscos i artròpodes) i en els vertebrats (aus i mamífers).
  4. La respiració en animals I: tipus de respiració cutània i branquial.
  5. La respiració en animals II: tipus de respiració traqueal i pulmonar.
  6. El transport de substàncies en els animals, tipus d'aparells circulatoris en animals (oberts i tancats).
  7. L'excreció en els animals invertebrats (insectes i crustacis) i en animals vertebrats (mamífers, rèptils i ocells).
  8. La nutrició en les plantes I: absorció de nutrients, transport de saba bruta i intercanvi de gasos.
  9. La nutrició en les plantes II: transport de saba elaborada, metabolisme i respiració cel·lular en plantes i excreció en plantes.
       Cada grup de treball ha de fer una presentació en classe , als demés companys, del seu power point. Tots els power points, els reunirem en un i el penjaré al blog general de la assignatura.
       El dia que feu la presentació en classe, m'entregareu 5 activitats relacionades amb el que heu explicat. Aquestes activitats estarán proposades i resoltes per vosaltres, i jo les penjaré al blog general (sense resoldre) per a que els vostres companys les facen i entreguen.
       Podeu consultar en aquesta font d'informació que està molt completa i conté activitats: Nutrició en animals i plantes
       Consulteu la viquipèdia per a obtindre información general, i en altres pàgines web que aneu trobant vosaltres mateix. En clase teniu llibres de text per poder consultar.
       El dimarts 5 de Novembre, hauria d'estar el power point fet, eixe dia el pujareu al vostre blog en classe. Les presentacions començaràn el dimecres 6 de Novembre amb els grups 1,2,3. El divendres 8 de Novembre presentaran els grups 4,5,6. Finalment el dimarts 12 de Novembre, presentaran el grups 7,8,9.
       El dimecres 13 de Novembre repasareu i fareu activitats que penjareu al blog, i el divendres 15 de Novembre farem el control del tema. Heu d'estar pendents del bog general de l'assignatura per què anirè penjant activitats del tema per a fer.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada